Το blog μετακόμισε στο http://anarmodios.wordpress.com/

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Η νομιμοποίηση της κατοχής του ΔΝΤ

Αυτοί που ψήφισαν στις τελευταίας εκλογές ΠαΣοΚ, οι περισσότεροι ίσως εξαπατήθηκαν από το ψευδές “λεφτά υπάρχουν”. Αλλά δεν νομίζω ότι κανείς από τους εκλογείς αυτούς έδωσε εντολή στην παρούσα κυβέρνηση να φέρει εδώ το ΔΝΤ και την Τρόϊκα και να παραδώσει τμήματα της εθνικής κυριαρχίας στους ξένους κατοχικούς.

Δηλαδή η εδώ παρουσία του ΔΝΤ και της Τρόϊκας δεν έχει την λαϊκή νομιμοποίηση.

Με κεφαλαία: Η ΕΔΩ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ.

Αυτοί που θα ψηφίσουν σε τυχόν επικείμενες βουλευτικές εκλογές ΝΔ, και εφόσον η ΝΔ δεν υπόσχεται ανοιχτά ότι θα “σουτάρει” το ΔΝΤ, και εκείνοι που θα ψηφίσουν ΠαΣοΚ φυσικά, θα γίνουν οι εκλογείς που ΘΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ την κατοχή της χώρας από το ΔΝΤ και την Τρόϊκα.

Ψήφος, ακόμη και στις δημοτικές, σε κόμμα που ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ότι θα “σουτάρει” το ΔΝΤ, ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ την ΚΑΤΟΧΗ της πατρίδας μας από το ΔΝΤ και την Τρόϊκα. Αποδοχή των δανείων χωρίς μείωση και του Μνημονίου που τα μετατρέπει σε ενυπόθηκα.

Μήπως δεν είναι έτσι;

Θραξ Αναρμόδιος

2 σχόλια:

  1. Εξαίρετε ΘΑ,

    όσοι ψήφισαν ΠΑΣΟΚ το 2009, δεν λένε ότι εξαπατήθηκαν κυρίως όσο ισχυρίζονται ότι δεν υπήρχε άλλη επιλογή. Αντιλαμβάνομαι την πρόφαση αυτή ως προσπάθεια χωρίς πραγματική λογική αλλά φιαγμένη ώστε να ταιριάζει στα μέτρα τους - υπάρχουν επιχειρήματα ως απάντηση στην πρόφαση "δεν υπήρχε άλλη επιλογή" αλλά δεν θέλουν να τα ακούν και να τα συζητούν.

    Στρουθοκαμηλίζουν κι αυτοί, κι όσοι υποστήριξαν τους ανάλογους αγύρτες, ακόμη κι εγώ που νόμιζα πως ψηφίζω ένα κόμμα που νοιάζεται για τον λαό - και δεν είμαι νέος, να φαντασθείς κατάντημα!

    Στην πρόφαση ότι δεν υπήρχε άλλη επιλογή κρύβεται κάθε μελλοντική υποταγή και ξεπούλημα του εαυτούλη, του βολεμένου, του αμαθή. Γιατί όταν δικαιολογήσουμε την κακή υπηρεσία στον λαό με την αμάθεια, ηθελημένη εθελοτυφλία ή όχι, τότε θα πρέπει να παραδεχθούμε πως τούτος ο λαός δεν έχει μέλλον μα ούτε και το αξίζει.

    -----------------------
    Άσχετη ερώτηση, εάν θα μου ήταν επιτρεπτό : Πώς μπορεί κάποιος να επικοινωνήσει με τον ιδιοκτήτη του Ιστολογίου ετούτου εδώ αλλά όχι δημόσια;

    Αντιλαμβάνομαι ότι ίσως δεν υπάρχει ο χρόνος για απάντηση.

    - Άργος
    oofia@yahoo.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή