Το blog μετακόμισε στο http://anarmodios.wordpress.com/

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Το προπατορικό αμάρτημα

Ο Fidel Castro πρόσφατα έχει προειδοποιήσει για τον κίνδυνο πυρηνικής σύρραξης. Και πιο πρόσφατα έχει πει και για την λέσχη Bilderberg. Δεν έχω την καλύτερη γνώμη για τον Castro, ούτε για κανέναν άλλο απολυταρχικό δεσπότη. Αλλά σ' αυτές τις δύο επισημάνσεις του για την λέσχη Bilderberg και για τον κίνδυνο πυρηνικής σύρραξης (Ιράν; Β. Κορέα; Πακιστάν-Ινδία;) συμφωνώ.

Οπως πάνε λοιπόν τα πράγματα κινδυνεύουμε να δούμε αυτούς που αποκαλούσαμε συνομωσιολόγους να επαληθεύονται. Δυστυχώς. Σίγουρα κυκλοφοράει πολλή "ζωηρή φαντασία" στον "χώρο" (Δρακονιανοί, Δέρος, Ιλλουμινάτι-Ναϊτες, Κούφια Γη κλπ κλπ). Αλλά εγώ έχω δώσει υπόσχεση στον εαυτό μου να μην γελάω ακόμη και με την πιο τρελλή ιδέα τους πια. Α, ναι, και μην ξανακούσω ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΩΓΗΪΝΟΙ. Δεν ξέρω τι ακριβώς υπάρχει από αυτούς, αλλά σίγουρα κάτι υπάρχει. Και μας το βεβαιώνουν λαοί και λαοί ανά τους αιώνες.

Αλλά ας μην ξεχνάμε ότι από αυτόν τον ευρύ συνομωσιολογικό χώρο πρωτακούσαμε για την Νέα Τάξη, την παγκοσμιοποίηση, τον ρόλο των διεθνών banksters και του χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου, τις στημένες επιδημίες, την αμφισβήτηση για το global warming, την εμφύτευση μικροτσιπ και χιλιάδες άλλα. Χιλιάδες εκδόσεις και άρθρα και ιστοσελίδες και τα συναφή. Οι "τρελλοί του χωριού" παίρνουν την εκδίκησή τους.

[Δείτε άλλη μια συνομωσιολογία, για παράδειγμα, το θέμα με τις Georgia Guidestones
http://redskywarning.blogspot.com/2009/11/georgia-guidestones.html
http://video.google.com/videoplay?docid=3490568771316655904#
και αποφασίστε μόνοι σας.
Αλλά να λέμε ευτυχώς που κάποιοι μας πληροφορούν για όλα αυτά]



Ω, ναι, ο Alex Jones "λιακοπουλίζει" και ο Zecharia Sitchin "επιστημονίζει". Αλλά δεν είναι αυτό το ζήτημα. Το ζήτημα είναι η επαφή με την πληροφορία. Η εμφάνισή της στο οπτικό μας πεδίο.

Το δικό μου συμπέρασμα είναι ότι υπάρχει μια πυραμίδα εξουσίας στον δυτικό κόσμο που προσπαθεί να κυβερνήσει ΔΕΣΠΟΤΙΚΑ, μέσα από μια οικονομική, πολιτισμική και πολιτική ενοποίηση, την δύση σαν έναν ενιαίο χώρο. Στην κορυφή της πυραμίδας βρίσκονται τρεις όμάδες που συμμάχησαν ιστορικά μετά την Αναγέννηση και τις αστικές επαναστάσεις στην Ευρώπη και την Αμερική: οι τραπεζίτες-χρυσοχόοι-κοσμηματοπώλες (χρήμα), οι παλιοί ευγενείς-βασιλιάδες-δούκες (έγγεια ιδιοκτησία) και οι δυνατοί των επιχειρήσεων εφοπλιστές-βιομήχανοι-golden boys (μέσα παραγωγής και εμπόριο).

Το δικό μας προπατορικό αμάρτημα ως έλληνες, έχουμε κι εμείς τέτοιο, από την αρχαιότητα και μετά, είναι ότι ποτέ δεν κλείσαμε τους λογαριασμούς μας με την τσιφλικάδικη τάξη των αρχαίων ελληνικών πόλεων, την αριστοκρατία. Τα κατορθώματα και τους "ηρωϊσμούς" της τα περιγράφει ο Ομηρος. Και ο, εκπεσών αριστοκράτης, Ησίοδος προσφέρει στην ποιητική εξιδανίκευση κι αυτός.

Η τάξη αυτή κατάφερε να παρουσιάσει και μεγάλους θεωρητικούς, πολύ μεγάλους επιστήμονες, που επεξεργάστηκαν και τροφοδότησαν με ιδέες τους νεώτερους θεωρητικούς και πρακτικούς του εξουσιασμού, ενώ ταυτόχρονα εξαφάνισε την δημοκρατική σκέψη και τα γραπτά της. Και τελικά η τάξη αυτή παρέδωσε την χώρα στους Μακεδόνες, μετά στους Ρωμαίους και τον μεσαίωνά τους με το πισωγύρισμα της επιστήμης και την εξαθλίωση του λαού και την εξαφάνιση του δημοκρατικού πνεύματος. Το Βυζάντιο ανταποκρίνεται στο καλύτερο όνειρο του Πλάτωνα.

Τώρα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει το 2012. Θα είναι ο ήλιος και οι εκρηκτικές κηλίδες του; Μια συνδυασμένη έκρηξη μεγα-ηφαιστίων; Η συζυγία των πλανητών με το γαλαξιακό κέντρο; Η επίσκεψη κάποιου μεγάλου ουρανίου σώματος; Τίποτε από όλα αυτά; Κανείς δεν ξέρει με σιγουριά.

Αυτό που φαίνεται είναι οτι οδεύουμε προς μια μεγάλη μάχη. Ολοκληρωτική.
Και η κορυφή της πυραμίδας κάνει πυρετώδεις προετοιμασίες για την διάσωσή της.

Θραξ Αναρμόδιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου