Το blog μετακόμισε στο http://anarmodios.wordpress.com/

Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Παγκόσμια κυριαρχία

Υπάρχει μία παγκόσμια χρηματοπιστωτική και μεγαλο-επιχειρηματική συμμορία που λυμαίνεται τους πόρους του πλανήτη χωρίς φειδώ και εκμεταλλεύεται θανάσιμα τους λαούς. Περιλαμβάνει και παλαιούς και τωρινούς αριστοκράτες και ευγενείς, από το προηγούμενο ιστορικό επεισόδειο, αυτό που έληξε με την βιομηχανική επανάσταση. Υπάρχει και μία εστεμμένη που φαίνεται να είναι η μαμά του λόχου.

Είναι ενιαία η συμμορία. Με αντιμαχόμενες ομάδες εσωτερικά, βέβαια.

Τα golden boys, τα ΜΜΕ, σχολές και καθηγητάδες οικονομικών και μάρκετινγκ και οι παρόμοιοι ανήκουν στον κάτω όροφο της συμμορίας, είναι το πεζικό της. Οι αξιωματικοί είναι στους πιο πάνω ορόφους. Οι περισσότεροι από όλους αυτούς δεν ξέρουν καν ότι ανήκουν στο μεγάλο πλέγμα της διεθνούς αυτής συμμορίας. Νομίζουν ότι δουλεύουν για το δικό τους συμφέρον, διότι αυτό είναι το δέλεαρ που τους έριξαν, τους σπούδασαν κλπ κλπ.

Ο πάνω-πάνω όροφος της συμμορίας έχει ένα ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΕΔΙΟ. Το ίδιο παλιό και μεγάλο σχέδιο που είχαν όλοι όσοι ασθένησαν από την ίδια ψυχική ασθένεια, όπως ο Χίτλερ, ο Τζέγκινς Χαν, ο Βοναπάρτης, και οι ρωμαίοι αυτοκράτορες και τόσοι άλλοι: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.

Και το μεγάλο τους εμπόδιο λέγεται "έθνος" και "εθνικό κράτος". Και από τους πιο ζόρικους αντιπάλους στον τομέα αυτό είναι ο έλληνας. Σαν ένας από τους παλιούς. Και ωραίους.

Εχουν βγάλει το συμπέρασμα, ο καθένας εξάλλου με μια μικρή γνώση της ιστορίας θα έβγαζε αυτό το συμπέρασμα, πως ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ δεν μπορεί να σταθεί με στρατιωτικά μέσα. Οσοι το αποτόλμησαν, έχασαν. Τα έθνη ξαναφύτρωσαν σαν τα λουλουδάκια την άνοιξη. Μάλλον τα στρατιωτικά μέσα τελικά ενδυνάμωσαν τα έθνη. Εφεραν το αντίθετο αποτέλεσμα.

Αρα η μόνη οδός είναι μια ΑΡΓΗ ομογενοποίηση των εθνών. Αυτό που λέμε πολιτισμική παγκοσμιοποίηση. Και που ταυτόχρονα θα επιτύχει και άλλους στόχους όπως τον καταναλωτισμό, την απολιτικοποίηση και απάθεια, την λατρεία της βίας, την σεξουαλική διαστροφή και την ιστορική άγνοια μέσα από έναν ορυμαγδό "πληροφοριών" και φαινομενικής "ελευθερίας".

Παρόλα τα πλούτη και την ευμάρειά τους, οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν πραγματική ζωή. Οπως δεν έχει πραγματική ζωή οποιοσδήποτε ζυγίζει τις αξίες της δικής του ζωής ή της ζωής των άλλων, με οικονομική μόνο ζυγαριά. Ουσιαστικά αντιπροσωπεύουν την επιδρομή της κενότητας στις απλές πραγματικές χαρές της ζωής του ανθρώπου. Η στάση και οι αξίες τους θα έλεγα είναι μάλλον προσβολή προς την ζωή και την ίδια την υπόσταση του ανθρώπου.

Θραξ Αναρμόδιος

ΥΓ. "Πατέρα, αγόρασα δεύτερο αυτοκίνητο, πολύ φευγάτο", ανακοίνωσε ο Γουίλυ Σμιθ, ο ηθοποιός, στον  πατέρα του. Και ο πατέρας του, απόγονος σκλάβων που δεν είχε μεγαλώσει σε όλη αυτή την επίπλαστη ευμάρεια, τον ρώτησε: "γιατί γιέ μου, δύο κώλους έχεις;"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου