Το blog μετακόμισε στο http://anarmodios.wordpress.com/

Δευτέρα, 9 Αυγούστου 2010

Μακάρι να είναι καυτός ο Σεπτέμβρης του 10’ από τους νέους.

Παρμένο από http://odytronadvice.blogspot.com/2010/08/10.html

----------------------------------------------
Καθημερινά βλέπω ανθρώπους , νέους σε ηλικία που έκαναν μια επένδυση για το μέλλον σπουδάζοντας πριν λίγα χρόνια. Είμαι ένας από αυτούς τους ανθρώπους που προσπάθησα βήμα προς βήμα και ακλουθώντας όλες τις νόμιμες διαδικασίες (εκπαίδευση – στρατιωτική θητεία – πληρωμή φόρων – υπακοή στους νόμους κτλ) να είμαι αυτάρκης χωρίς να υπερβάλω στις απαιτήσεις μου. Όταν πριν λίγους μήνες ξαφνικά έγινε επίθεση από ξένες κατοχικές δυνάμεις στη χώρα μου δεν προστάτεψε κανένας την γενιά μου. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ! Γιατί αγαπητοί Έλληνες των 35 και κάτω εμείς είμαστε αυτοί που θα εξαθλιωθούμε και όχι η λεγόμενη γενιά του πολυτεχνείου που είδη απόλαυσε και απολαμβάνει κάθε πολυτέλεια. Αυτή λοιπόν η γενιά αφού έκτισε τις μικροοικονομίες της και έφτασε στην απόλυτη ευημερία (στην μέγιστη καταναλωτική της δαπάνη) , τώρα που δεχόμαστε επίθεση από εγχώριους και ξένους κεφαλαιούχους , αδιαφορεί έχοντας ακόμα οικονομικές δυνατότητες και ευελιξία. Κάνουν λες και δεν τρέχει τίποτα και μας παραθέτουν τα προβλήματα της δικής τους εποχής που η φύση και η υφή τους απέχει όσο ο πιο κοντινός γαλαξίας σε εμάς. ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ στην εποχή σας πηγαίνατε και χωρίς καπότα , τα προβλήματα τώρα είναι πιο σύνθετα και κατά της συνοχής των Ελλήνων. Ξαφνικά φτάσαμε στο σημείο να παρακαλάμε για τετράωρη απασχόληση και δυστυχώς να προσφέρετε και αυτή με φειδώ. Αρκετός κόσμος θα ρωτήσει ποια είναι η λύση; Ο ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΟΔΥΤΡΟΝ! ( ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ)

1. Κλείστε την TV εντελώς , διαβάστε εφημερίδα , blogs , και διαδώστε παντού ότι η τηλεόραση έχει καταλειφθεί από τους εισβολείς και προπαγανδίζει κατά του ελληνικού λαού ( απαξιώστε όλους τους ραδιοδιάβλους και ΔΗΛΩΣΤΕ δημόσια αδιαφορία για τους δημοσιογράφους που λένε πράγματα υπέρ του ΔΝΤ και υπέρ της μείωσης και της καταπίεσης του λαού , είναι σύγχρονοι προδότες και ο μόνος τρόπος να τους τιμωρήσουμε είναι η αδιαφορία στα λεγόμενα τους , ειρωνευτείτε τους. ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΒΛΑΚΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ.

2. Καμία επανάσταση δεν πέτυχε εξαλείφοντας μέσα σε μια νύχτα όλο το παλιό σύστημα. Όσοι από εσάς έχετε έστω και μερικής απασχόλησης εργασία , στηρίξτε αυτόν που σας δίνει ψωμί , ας κάτσετε και μια ώρα παραπάνω. Είναι πολύ σημαντικό να διατηρήσετε ένα πενιχρό χαρτζιλίκι ώστε να έχετε τα ψυχικά αποθέματα να συζητήσετε , να αγωνιστείτε και να βρείτε λύσεις για το κοινό καλό όταν αυτό θα ζητηθεί. ( είναι σίγουρο ότι θα σας ζητηθεί , είμαστε οι νέοι έλληνες που θα διαμορφώσουμε μια νέα νοοτροπία καλύτερη από αυτή των πιο προηγμένων λαών που πάτησαν και αυτοί στα χνάρια των παππούδων μας. ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ 1% ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

3. Απομακρυνθείτε από πράγματα που σας κάνουν προσωρινά να ξεχάσετε την στενοχώρια σας ( κάπνισμα , ναρκωτικές ουσίες , αλκοόλ , facebook , πολυφαγία , ακατάλληλες παρέες κτλ). Και ασχοληθείτε με ένα καλό κλασσικό βιβλίο αριστούργημα , με ολιγόωρη γυμναστική ώστε να μπει οξυγόνο στον εγκέφαλο να κυκλοφορήσει το αίμα και να τονωθούν όλες οι λειτουργίες του οργανισμού. Όταν θα έχετε σώμα και νου που θα χαρακτηρίζονται από υγεία τότε μόνο θα μπορείτε να σκαφτείτε προοδευτικά και αποτελεσματικά

4. Απορρίψτε όλους τους επαγγελματίες πολιτικούς πρώτα σε επίπεδο δήμου. Απαξιώστε εντελώς όλες αυτές τις ακριβές μπροσούρες με τις γελαστές φάτσες υποψήφιων δημάρχων και δημοτικών συμβούλων ακόμα και των ανεξάρτητων αν δεν είναι γύρο στην ηλικία των 35 χρονών (ενδεικτικά). Σε καμία περίπτωση μην ψηφίζεται μεγάλους σε ηλικία πολιτικούς , γιατί δεν μπορούν να μιλήσουν για διαφάνεια αυτά τα ίδια πρόσωπα που ξέρουν μόνο την αδιαφάνεια. Όσο Για τα τσιράκια και τους ακόλουθους αυτών των παλιό-πολιτικών , αν θέλουν να φτιάξουν τα παιδιά τους να πάνε στην οικοδομή η σε κάποια Α.Ε να τα κάνουν και όχι στη πλάτη μας. (έκλεισαν τον κύκλο τους τώρα συνεχίζουμε εμείς σε άλλη βάση) Επίσης είναι πολύ σημαντικό να μην πιστεύετε τα βιογραφικά τους! Εσάς για να σας πάρουν στη δουλειά πρέπει να έχετε καρύδια , αυτοί ανέβηκαν στα αξιώματα διαχείρισης της τύχης μας με κομματικές ευλογίες και χωρίς πραγματικά προσόντα. Για αυτούς που έχουν προσόντα και ανήκουν στην κατηγορία ‘’μεσήλικας πολιτικός ‘’ είναι τέλος εποχής καιρός να δούμε κάτι νέο και κυρίως νέους. Ακόμα και μικρός /μικρή σε ηλικία να είναι αποφύγετε αυτούς που έχουν πρώτου και δεύτερου βαθμού συγγένεια με υπάρχοντες πολιτικούς. ( είχαν πιο ευνοϊκή μεταχείριση από εσάς δεν αξίζουν να ηγηθούν των απόψεων σας ) ΚΑΝΤΕ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΜΟ. Μην τους αφήνετε να καμαρώνουν για την πολιτική τους ταυτότητα τον καιρό που γινόταν έγκλημα κατά των ελλήνων , κάντε τους να νιώσουν ότι αυτοί είναι ζημιογόνοι και όχι ο κοσμάκης.

5. Αποφύγετε τις συγκρούσεις με άλλες κοινωνικές ομάδες ο χρυσός κανόνας είναι ότι έχουν όλοι δίκιο γιατί είμαστε ένα σώμα. Για παράδειγμα είναι λογικό αν κάποιος έχει δυσκοιλιότητα να μαζεύονται οι τοξικές ουσίες που δεν αποβάλει στο αίμα του και να προκαλούν δυσλειτουργίες σε άλλα όργανα όπως ο εγκέφαλος. Δεν είναι λογικό επειδή πονάει το κεφάλι μας να βαράμε μπουνιές στην κοιλιά μας. Στραφείτε όλοι κατά των πολιτικών της νοοτροπίας τους και των κέντρων αποφάσεων και όχι εναντίων πχ της αστυνομίας ( θυμηθείτε τι έγινε όταν στην πιο σύγχρονη και φοβερή εξέγερση DEC’ 08 που έγινε στην Ευρώπη και ξεκίνησε από την χώρα μας ,αρχίσαμε να μαλώνουμε μεταξύ μας! Τι κάναμε; Έναν μίνι εμφύλιο και κουκουλώθηκε η επανάσταση. Οι λύσεις στα προβλήματα θα δοθούν από τους τεχνικούς και όχι από τους πολιτικούς γιατί τα προβλήματα μας είναι τεχνικής φύσης.

6. Να διασκεδάζετε κυρίως στο σπίτι η σε φιλικά σπίτια κάνοντας παρέα με άτομα που έχουν απόψεις και λύσεις. Με μηδενιστές , με αρνητικούς ανθρώπους που τα έχουν όλα και παρόλα αυτά δεν βρίσκουν προκοπή να μην κάνετε παρέα , αρκεί να τους κρούσετε το κουδουνάκι με μερικές συμβουλές και να απομακρυνθείτε. Αυτών τα μυαλά δουλεύουν με DIESEL εμείς πρέπει να αντιπροσωπεύουμε την καθαρή χημεία της σκέψης. Προσοχή αν επιλέξετε να πάτε σε πάρτι , η σε άλλο χώρο διασκέδασης να μην επιλέγετε κάθε φορά χώρους με πολύ δυνατά την μουσική ώστε να μπορείτε να συζητήσετε και να έρθετε πιο κοντά με τους άλλους ανθρώπους.

7. Αν μπορείτε αγοράστε και καταναλώστε μόνο τα βασικά , μην αγοράζεται γκατζετάκια που θα καταλήξουν σε κάποιο συρτάρι και αποφύγετε τα μέρη που πουλάνε ακριβά τα προϊόντα τους και προσφέρουν γκλάμουρ. Να κάνετε καφέ σπίτι σας εκτός και αν ο καφές έξω σας προσφερθεί 1,5 ευρώ το πολύ. Την καλοκαιρινή περίοδο πάρτε τους φίλους σας με καφεδάκια έτοιμα από το περίπτερο η το σπίτι και αράξτε στην αμμουδιά με μια ψάθα ,αν δεν υπάρχει χώρος από τις ξαπλώστρες κάποιου καταστήματος μετακινήστε της και καθίστε κάτω. Αν έρθουν φουσκωτοί καλέστε την αστυνομία , κάντε αγωγή και ασφαλιστικά μέτρα κατά του ενδεχομένως αισχρού ιδιοκτήτη που έχει φτάσει στο pic της αισχροκέρδειας του.

8. Αναθερμάνετε τις σχέσεις σας με την οικογένεια σας έστω και αν δεν συμφωνείτε. Μην ξεχνάτε ότι ένας παράγοντας συνοχής της Ελληνικής κοινωνίας που μας έκανε άτρωτους ήταν η παραδοσιακή οικογένεια με μητέρα και πατέρα. Αποφύγετε τον χωρισμό όταν υπάρχουν παιδιά , και αν δεν γίνεται αυτό φροντίστε να κάνετε το παιδί να μην μισήσει το ανδρικό η το γυναικείο φύλο. Δώστε του να καταλάβει ότι είναι ένα υπέροχο δημιούργημα της φύσης όπως όλα τα παιδιά και μην χαρακτηρίζετε την άλλη πλευρά ποτέ.


9. Στηρίξτε την μοναδική βιομηχανία που μας έμεινε , τον τουρισμό. Φερθείτε με σεβασμό και ευγένεια στους τουρίστες ακόμα και αν δεν έχετε άμεση σχέση κέρδους με αυτόν τον κλάδο. Πιστέψτε με όλα είναι μια αλυσίδα .Εκτός αυτού μας συμφέρει να έχουμε φίλους και όχι εχθρούς.

10. Καταγγείλετε με μαζικές συλλογές υπογραφών οτιδήποτε ανθελληνικό , από την παράνομη είσοδο ανθρώπων στη χώρα μας και την αλλοίωση του πληθυσμού μας , το κτίσιμο ενός δάσους , η μιας ακτής ,τις αλλοιώσεις της αλήθειας για τον τόπο μας και την ιστορία. Αγοράστε πιο συχνά από μικρομάγαζα και ας πάει ένα ευρώ παραπάνω. Μην αγοράζεται παράνομα κινέζικα προϊόντα και χωρίς απόδειξη , για δοκιμάστε να πουλήσετε ένα ελληνικό λάδι στην κίνα χωρίς απόδειξη! Θα σας ΘΑΨΟΥΝ! Δεν θα μας λείψουν καθόλου τα προϊόντα τους ,δεν τα είχαμε και στο χωριό μας.


Έτσι μόνο ο Σεπτέμβρης θα είναι καυτός , Έτσι μόνο θα ξεσπάσει η γιορτή της αλλαγής συνείδησης (χωρίς θανάτους , χωρίς παρακράτος που σκοτώνει αθώους και ενοχοποιεί τα νιάτα κατά παραγγελία του κράτους).

----------------------------------------------

Θραξ Αναρμόδιος (για την αντιγραφή)

1 σχόλιο:

  1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ,ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ , ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΘΡΑΞ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή