Το blog μετακόμισε στο http://anarmodios.wordpress.com/

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Ναι, όλοι ίδιοι είναι. Η ψεύτικη δημοκρατία τους κάνει όλους ίδιους

Δεν βλέπω ειδήσεις στην τηλεόραση. Παίρνω μια εφημερίδα τη βδομάδα γιατί δεν αντέχω τις ανόητες προπαγάνδες. Ψάχνω να βρω έναν τρόπο να μαθαίνω τι γίνεται και αναγκαστικά παρακολουθώ πολλά μπλογκς, προσπαθώντας να βγάλω κάποια άκρη. Σε ένα από αυτά, στο taxalia, είδα την ειδηση με τις καταγγελίες του κ. Καρχιμάκη κατά του κ. Χατζηγάκη.

Τα κόμματα και οι άνθρωποί τους κάνουν την δική τους δουλειά προσπαθώντας να συσκοτίσουν τα πράγματα όσον αφορά τις ευθύνες τις δικές τους και να τις ρίξουν μόνο στους "αντιπάλους" τους βγαίνοντας οι ίδιοι λευκές περιστερές.

Εγώ όμως έχω σχηματίσει, από χρόνια, την ακλόνητη βεβαιότητα για τον ολέθριο ρόλο των κομμάτων στη χώρα και στις ζωές μας. Και την φυσική εχθρότητά των κομμάτων προς την δημοκρατία. Δεν περιμένω από ΚΑΝΕΝΑΝ αντιπρόσωπο ΚΑΝΕΝΟΣ κόμματος να ακούσω την ΠΛΗΡΗ αλήθεια.

Ο πονηρός κ. Καρχιμάκης εμφανίζει μια δέσμη επισήμων εγγράφων του υπουργείου Γεωργίας (βαρέθηκα αυτές τις αλλαγές ονομάτων για λόγους μάρκετινγκ πια) και έχει στριμώξει άσχημα τον κ. Χατζηγάκη. Το ελάχιστο να ισχύει από αυτά που καταγγέλει ο κ. Καρχιμάκης, και είμαι βέβαιος ότι ισχύει πολύ παραπάνω, ο κ. Χατζηγάκης πρέπει όχι μόνο να εξοβελιστεί από την πολιτική ζωή αλλά 1) να αποζημιώσει το δημόσιο για την οικονομική βλάβη και 2) βέβαια να δικαστεί για όλα αυτά.

Ομως...

ο υπερδραστήριος κ. Καρχιμάκης, πρωταθλητής στην κατάθεση επερωτήσεων στην προηγούμενη βουλή σχετικά με οικονομικές ατασθαλίες των "αντιπάλων" του, ο αντιπρόσωπος μου και υπηρέτης μου (αυτός θέλησε μόνος του να υπηρετήσει τον λαό, δεν τον πήρε ο λαός απ' το μανίκι), με κοροϊδεύει ασύστολα όταν φωνάζει στο τηλεοπτικό γυαλί (το taxalia έχει βίντεο από δελτίο ειδήσεων): "ορίστε πως φτάσαμε ως εδώ", εννοώντας ότι για το οικονομικό χάλι ευθύνονται οι καταχρήσεις του κ. Χατζηγάκη και των παρομοίων της ΝΔ όταν ήταν κυβέρνηση.

Το πρώτο αποτέλεσμα που θα έχει αυτό θα είναι να πυροδοτήσει καβγάδες και "σκοτωμούς" οπαδών ένθεν και ένθεν. Τι θα κερδίσουμε μ' αυτό; Τίποτε. Θα ΧΑΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ. Και βασικά ο κάθε κ. Καρχιμάκης κάθε κόμματος αυτό θέλει. Να χάσουμε πάλι. Να χάσει ο λαός. Γι' αυτό αποκαλύπτει την μισή αλήθεια. Γι' αυτό αποκαλύπτει τις πομπές μόνο των "αντιπάλων" του και αποκρύπτει εκείνες των δικών του.

Οι πονηρότατοι κ.κ. Καρχιμάκηδες ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, μου αποκρύπτουν συστηματικά τα ΑΙΣΧΗ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ και μου δείχνουν μόνο εκείνα των αντιπάλων τους. Ο στόχος τους είναι όχι τα λαϊκό συμφέρον αλλά το συμφέρον του κόμματός τους. Αν ήταν στόχος του κάθε κ. Καρχιμάκη του κάθε κόμματος το δημόσιο συμφέρον δεν θα μου αποκάλυπτε μόνο τις πομπές του κάθε κ. Χατζηγάκη του κάθε "αντιπάλου" κόμματος. Αλλά το δημόσιο συμφέρον δεν είναι το πρώτο μέλημα τέτοιων ανθρώπων. Είναι το κομματικό.

Ιδού ορισμένες λογικές αναντιστοιχίες:

-Το αγροτικό κανάλι συστάθηκε επί ΠαΣοΚ, όχι επί Χατζηγάκη
-Τα 090 (ροζ) τηλέφωνα τα είχε κομμένα δηλαδή το ΠαΣοΚ από τις κλήσεις του υπουργείου και τα άνοιξε η ΝΔ;
-Υψηλότατοι λογαριασμοί τηλεφώνων επί ΝΔ στο υπουργείο. Ποιοι είναι όμως οι αντίστοιχοι επί ΠαΣοΚ;
-να μην συνεχίσω γιατί είναι προσβολή και ΒΙΑΣΜΟΣ της λογικής όλα αυτά.

Δεν φταίνει μόνο τα δύο μεγάλα κόμματα. ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. Τα ήξεραν όλοι. Ολοι έχουν διορίσει κι έχουν κάνει κι έχουν κάνει που δεν θα μάθουμε ποτέ.

Ολοι ίδιοι είναι; Ρωτάνε οι υπερασπιστές του κάθε ενός κόμματος προβάλλοντας τους δικούς τους αδιάφθορους σαν απόδειξη ότι δεν ειναι όλοι ίδιοι. Και κατηγορούν όσους ζητάνε ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ότι υποστηρίζουμε άκριτα πως "όλοι ίδιοι είναι".

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ. Οχι μόνο οι πολιτικοί.

Κάτω από παρόμοιες συνθήκες έχουμε παρόμοιες συμπεριφορές. Είναι η ΨΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που τους κάνει διεφθαρμένους. Και όλους ίδιους. Είναι η ΑΠΟΥΣΙΑ ΛΑΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ και ΛΟΓΟΔΟΣΙΑΣ που κάνει τους πολιτικούς αυτό που είναι. Είναι ΚΑΛΠΙΚΗ δημοκρατία που κάνει ΚΑΛΠΙΚΟΥΣ άρχοντες. Είναι η κοινοβουλευτική "δημοκρατία" που γεννάει, θρέφει και θεριεύει την διαφθορά και την αρπαγή.

Και πονηρούς σαν τον αρχάγγελο τιμωρό υπηρέτη μου, κ. Καρχιμάκη.

Θραξ Αναρμόδιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου